עמוד ראשי › פורומים › מדידות תהליכיות › חיבורים סניטריים לרגשים בתעשיית המזון
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 2 שנים, חודש 1 by טל אלקון.
-
מאתתגובות
-
-
11 ביולי 2022 בשעה 17:01 #321יניב אחזקה תנובהמשתתף11 ביולי 2022 בשעה 17:01
אהלן חברים,
מקווה שזה המקום לשאלות מהסוג הזה.מה מבין החיבורים הסניטריים הוא הטוב ביותר?
אני שם לב שבחלק מהמקומות משתמשים ב TriClamp חלק בחיבורי RJT, מי קובע? -
10 באוגוסט 2022 בשעה 15:59 #570טל אלקוןמנהל בפורום10 באוגוסט 2022 בשעה 15:59
שלום יניב,
אני לא חושב שיש הגדרה לחיבור "הטוב ביותר", זה שאלה של נקודת התקנה, של נוחות משתמש ושל תקינה של המפעל ליצירת אחידות מסוימת ולפעמים היא בכלל נקבעת על ידי מכונה או קו שלם שמגיע ישירות מחול עם חיבורים מסוימים ומרגע זה המפעל מחליט שהוא ממשיך עם החיבורים האלו.
חיבור טריקלמפ למשל הוא חיבור נוח מבחינת אחזקה, יש סברה שאומרת שבנקודות מסוימות (בחיבור מכשירים ולא בין צינורות) הוא לא מתנקה לגמרי ואף במיכלים לדוגמא אם מותקן בחלק התחתון יכולה להצטבר "בריכה" של חומר בפרול, אם מתבצעת התקנה נכונה שלו אני לא חושב שיש בעיה.
חיבור Varivent או חיבור Ingold מצויינים מבחינה סניטרית אבל יקרים מהשאר.
חיבור הברגה G Hygienic עם מפה לריתוך נפוץ מאוד, קל לשימוש ומתנקה באופן מצוין, צריך רק להיות בטוחים שמבצעים את הריתוך בצורה נכונה.
לדעתי, באופן אישי, חיבור BHC 3A הוא החיבור הנוח ביותר מבחינת אחזקה ומתנקה בצורה מצוינת.
אבל כמו שאתה רואה זה תלוי במספר דברים
-
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.